A Daily Front Row magazin februári számának címlapján Dove látható. A divatlap egy Gossip Girl insprálta fotósorozatot készített a színész- és énekesnőről Olivia Culpo, Morten Nielsen és Valentine Rontez társaságában. Dove Serena Van Der Woodsen bőrébe bújhatott az ikonikus sorozatból a shoot erejéig. A fotósorozat képet illetve a magazin scanneket a galériában lehet megtekinteni HQ minőségben.

Most ért véget a Broadway fellépésed Cher szerepében a Clueless musicalben. Mesélj még!

Cher egy elragadóan, megtévesztően komplex karakter, és egy gyönyörű lélek. Az ő játszását és visszahozását történelminek éreztem. Abba a világba való belépés egy egyedülálló élmény volt.


Úgy hallottuk, hogy Alicia Silverstone, aki eredetileg a filmben szerepelt, elment megnézni az egyik előadást. Tudtad, hogy ő is a nézősorban lesz?

Valaki elmondta nekem, mivel nem akarták, hogy egyből elmenjek a színházból az előadás után. Azt hittem, hogy nyugodt leszek majd, de aztán megláttam őt a nézők között. Egy nappal sem nézett ki idősebbnek, mint filmben. A fiával volt és egy barátjával, és egyszerűen megőrültem! Nagyon elérzékenyültem, ami meglepett.


Aztán találkoztál vele a backstage-ben…

Ideges voltam. Nagyon kedves volt – imádta a showt, és azt mondta, hogy imádta az alakításom. Azt is mondta, hogy ő és a fia nagy rajongói a Disney-s munkásságomnak, ami hihetetlen.


Mennyire vagy divatos?

Azt mondanám, hogy nagyon divatos vagyok! [Nevet] A szüleim ékszer designerek voltak Indiában, szóval bemutatók és márvány eszközök körül nőttem fel. Mindig is érdekelt a divat, de elég egyszerű vagyok. Minimal farmert szoktam viselni egy fehér pólóval.


23 millió követőd van az Instagrammon!

Őszintén szólva, elkülönítve érzem magam a követők fogalmától. Tudom, hogy ezen a ponton mindannyian hozzászoktunk már, de a társadalmunk nagyon fura. Nem rossz vagy jó, de fura hogy ennyi ember szeme van rajtad. Másoknak meg sokkal több van, mint nekem. Nem tudom, miért követnek engem, de szeretem az embereket – ez az oka, amiért elkezdtem az egészet. Csodás a közszemlében lenni és ennyi emberrel kapcsolódni.


Hogyan fog kinézni az éved további része?

Az új filmem, a Dumplin’ nem rég jelent meg a Netflixen. Remek üzenetet közvetít! Egyenesen Los Angeles-be megyek, hogy a zenémen dolgozzak, mivel szerződést írtam alá a Sony-val. Már kész van az első négy kislemezem, és most már videókat kell készítenünk, albumot csinálni, és promózni, ami sokkal több munka, mint gondoltam. Nyáron Londonba megyek a The Light in the Pazza musical miatt. Ez lesz a londoni színház debütálásom. Clara Johnsont alakítom – aki nagyon leleményes – ez a kedvenc szerepem és előadásom. Aztán visszatérek, hogy promótáljam az Utódok 3-at, az utolsó Disney munkámat, amivel azután világturnéra indulunk Tokyo-ba és Indiába, ami rengeteg időbe fog telni. Ez egy jó év lesz!


2019. February. 09.
Arie Hozzászólások: 0

Leave a Reply

DOVE CAMERON HUNGARY 2015-2019